Systeem integratie
Webdesign
SLIM Web Architecture ontwerpt professionele websites voor elk type bedrijf. Of u nu een groothandel bent, of een internationaal opererende B2B of B2C onderneming.
Content Management
Voor nieuwe en bestaande sites kunnen wij een CMS leveren, waarmee het updaten van een website net zo gemakkelijk wordt als het schrijven van een e-mail.
Systeemintegratie
Geen dubbele gegevensinvoer, maar de brongegevens veilig integreren in uw website, of het nu in Oracle, MS Access, Excel of een industry eigen applicatie staat.
Consultancy
Voor advies of een second opinion bij de ontwikkeling van een intranet, extranet, of internet website kunt u ook terecht bij Slimweb. Wij bieden onze expertise aan om uw website te laten aansluiten op uw marketing- en communicatieplannen.
Hosting
Wij verzorgen de hosting voor een breed scala aan klanten. Van bedrijfskritische dedicated webservers tot eenvoudige hostingpakketten.
SMS applicaties
Ook voor het ontwikkelen van SMS applicaties kunt u bij ons terecht. Wij maken SMS games, SMS infoapplicaties, betaling van producten per SMS & SMS virals.
Rich Media Banners
Wij kunnen elk type banner maken: standard, polite, rectangles, expandables, rich media banners etc. in zowel normaal Flash formaat als Eyeblaster of Dart Motif.
Hyves gadgets
Tevens maken wij gadgets (widgets) voor bijvoorbeeld Hyves.
Videoconversie via OVS
Met onze OVS dienst kunt u online videobestanden converteren naar bijvoorbeeld Flash Video.
Interactive CD/DVD
Wij maken standalone standard of richmedia (web-)applicaties op CD of DVD t.b.v. presentaties, informatie, sales of backup.
Systeem integratie
systeem integratie

Geen dubbele gegevensinvoer, maar de brongegevens veilig integreren in uw website, of het nu in Oracle, MS Access, Excel of een industry eigen applicatie staat.

Met databases
U kunt de reeds bestaande gegevens van o.a. MS SQL, MySQL, Oracle, Python en MS Access integreren met uw website. Dit kan zowel een online database zijn of een offline database (bijvoorbeeld in uw interne netwerk). Uiteraard dient dit op een veilige manier gekoppeld te worden. Eventueel kan in plaats van een koppeling ook gekozen worden voor reguliere imports/exports. De koppeling kan beide kanten opgaan of slechts eenzijdig.

Met applicaties
Vrijwel iedere software applicatie, zoals programma's voor de boekhouding en administratie, maakt gebruik van gestructureerde gegevens. Zolang de gegevens gestructureerd zijn opgeslagen kunnen zij gebruikt worden om uw internet website te voeden.

Met documenten
Dit geldt ook voor documenten. Wanneer er sprake is van een consequente structuur kunnen gewone documenten ook als brongegeven voor uw website dienen. Denk hierbij aan Excel, Word, of PDF documenten. Uiteraard kunnen ook XML documenten / RSS feeds gebruikt worden, deze neigen tenslotte meer naar een database dan naar een document.

Met externe systemen
Ook kan de website gekoppeld worden met o.a. barcode scanners, weerstations en andere meet- of scanapparatuur.

Met databases/systemen van derden
Filmwebsites kunnen daarnaast ook gekoppeld worden aan het online Belbios reserveersysteem. Met behulp van deze koppeling kunnen uw bezoekers online een kaartje reserveren of gewoon nagaan of een betreffende film in de bioscoop draait.

SMS applicaties
Slimweb kan een SMS applicatie integreren in een website. Dit variŽert van eenvoudige informatie versturen per SMS tot ingewikkelde SMS games, betaalsystemen of reserveringssystemen.

Alleen invoeren wat noodzakelijk is
Door een koppeling te maken met bestaande databases en applicaties, is het zelfs mogelijk om weinig tot niets handmatig te hoeven updaten wat automatisch een grote tijd- en kostenbesparing met zich meebrengt.