SMS
Webdesign
SLIM Web Architecture ontwerpt professionele websites voor elk type bedrijf. Of u nu een groothandel bent, of een internationaal opererende B2B of B2C onderneming.
Content Management
Voor nieuwe en bestaande sites kunnen wij een CMS leveren, waarmee het updaten van een website net zo gemakkelijk wordt als het schrijven van een e-mail.
Systeemintegratie
Geen dubbele gegevensinvoer, maar de brongegevens veilig integreren in uw website, of het nu in Oracle, MS Access, Excel of een industry eigen applicatie staat.
Consultancy
Voor advies of een second opinion bij de ontwikkeling van een intranet, extranet, of internet website kunt u ook terecht bij Slimweb. Wij bieden onze expertise aan om uw website te laten aansluiten op uw marketing- en communicatieplannen.
Hosting
Wij verzorgen de hosting voor een breed scala aan klanten. Van bedrijfskritische dedicated webservers tot eenvoudige hostingpakketten.
SMS applicaties
Ook voor het ontwikkelen van SMS applicaties kunt u bij ons terecht. Wij maken SMS games, SMS infoapplicaties, betaling van producten per SMS & SMS virals.
Rich Media Banners
Wij kunnen elk type banner maken: standard, polite, rectangles, expandables, rich media banners etc. in zowel normaal Flash formaat als Eyeblaster of Dart Motif.
Hyves gadgets
Tevens maken wij gadgets (widgets) voor bijvoorbeeld Hyves.
Videoconversie via OVS
Met onze OVS dienst kunt u online videobestanden converteren naar bijvoorbeeld Flash Video.
Interactive CD/DVD
Wij maken standalone standard of richmedia (web-)applicaties op CD of DVD t.b.v. presentaties, informatie, sales of backup.
SMS
SMS

Ook voor het ontwikkelen van SMS applicaties kunt u bij ons terecht. Wij maken SMS games, SMS infoapplicaties, betaling van producten per SMS & SMS virals.

SLIM Web Architecture ontwerpt en beheert SMS applicaties voor zowel MO- als MT-verkeer. De SMS applicaties die wij maken, maken meestal gebruik van de backbone van KPN, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw eigen gateway in te zetten, of de gateway van een andere partij.

SMS [woord] naar [nummer]
Indien u wilt meeprofiteren van de huidige SMS boom, regelmatig adverteert (regionaal of nationaal), kunt u overwegen om een SMS applicatie door ons te laten bouwen. Neem met ons contact op voor meer informatie.

SMS Me Now
Daarnaast is het mogelijk om op uw website een "SMS Me Now" optie te laten inbouwen. De website bezoeker kan u dan via uw website direct een SMS bericht sturen.

SMS Games
Met een leuk idee kan een SMS game een ware hit worden, zowel qua belangstelling als inkomsten. SMS Games kunnen variŽren van hele eenvoudige tot zeer uitgebreide applicaties.

SMS betaling en Audio
Wij maken ook SMS applicaties die gekoppeld worden aan een audio gateway, waarmee voice berichten naar bezoekers gestuurd worden.

Neem contact op met ons voor informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte.