Over Slimweb
Webdesign
SLIM Web Architecture ontwerpt professionele websites voor elk type bedrijf. Of u nu een groothandel bent, of een internationaal opererende B2B of B2C onderneming.
Content Management
Voor nieuwe en bestaande sites kunnen wij een CMS leveren, waarmee het updaten van een website net zo gemakkelijk wordt als het schrijven van een e-mail.
Systeemintegratie
Geen dubbele gegevensinvoer, maar de brongegevens veilig integreren in uw website, of het nu in Oracle, MS Access, Excel of een industry eigen applicatie staat.
Consultancy
Voor advies of een second opinion bij de ontwikkeling van een intranet, extranet, of internet website kunt u ook terecht bij Slimweb. Wij bieden onze expertise aan om uw website te laten aansluiten op uw marketing- en communicatieplannen.
Hosting
Wij verzorgen de hosting voor een breed scala aan klanten. Van bedrijfskritische dedicated webservers tot eenvoudige hostingpakketten.
SMS applicaties
Ook voor het ontwikkelen van SMS applicaties kunt u bij ons terecht. Wij maken SMS games, SMS infoapplicaties, betaling van producten per SMS & SMS virals.
Rich Media Banners
Wij kunnen elk type banner maken: standard, polite, rectangles, expandables, rich media banners etc. in zowel normaal Flash formaat als Eyeblaster of Dart Motif.
Videoconversie via OVS
Met onze OVS dienst kunt u online videobestanden converteren naar bijvoorbeeld Flash Video.
Interactive CD/DVD
Wij maken standalone standard of richmedia (web-)applicaties op CD of DVD t.b.v. presentaties, informatie, sales of backup.
Over SLIM Web Architecture

SLIM Web Architecture is opgericht in juni 2000 door Isabelle en San-Liong Maltha.

Destijds begonnen met het ontwerp en het onderhoud van de website van Censydiam, begonnen we voorzichtig met technieken als Flash, PHP en MySQL. Nadat Fu Works met de vraag kwam om de website voor de film Costa! te redesignen omdat het bestaande ontwerp niet aansloot op de doelgroep, kwam ons bedrijf en onze kennis in een stroomversnelling.

Wij zijn inmiddels een ervaren, dynamisch en flexibel webdesign bureau toegespitst op onder andere websites voor film en mediabedrijven, met grote klanten als A-Film Distributie en Independent Films.

Ook in andere sectoren zijn we werkzaam, zoals met het door ons opgezette Medisch Informatie Web voor GlaxoSmithKline.

Naast onze jarenlange ervaring in het maken van filmwebsites, zijn we als (web-)designer ook actief in bijvoorbeeld de webcam en SMS markt.

Bent u ge´nteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.