Webdesign
Webdesign
SLIM Web Architecture ontwerpt professionele websites voor elk type bedrijf. Of u nu een groothandel bent, of een internationaal opererende B2B of B2C onderneming.
Content Management
Voor nieuwe en bestaande sites kunnen wij een CMS leveren, waarmee het updaten van een website net zo gemakkelijk wordt als het schrijven van een e-mail.
Systeemintegratie
Geen dubbele gegevensinvoer, maar de brongegevens veilig integreren in uw website, of het nu in Oracle, MS Access, Excel of een industry eigen applicatie staat.
Consultancy
Voor advies of een second opinion bij de ontwikkeling van een intranet, extranet, of internet website kunt u ook terecht bij Slimweb. Wij bieden onze expertise aan om uw website te laten aansluiten op uw marketing- en communicatieplannen.
Hosting
Wij verzorgen de hosting voor een breed scala aan klanten. Van bedrijfskritische dedicated webservers tot eenvoudige hostingpakketten.
SMS applicaties
Ook voor het ontwikkelen van SMS applicaties kunt u bij ons terecht. Wij maken SMS games, SMS infoapplicaties, betaling van producten per SMS & SMS virals.
Rich Media Banners
Wij kunnen elk type banner maken: standard, polite, rectangles, expandables, rich media banners etc. in zowel normaal Flash formaat als Eyeblaster of Dart Motif.
Videoconversie via OVS
Met onze OVS dienst kunt u online videobestanden converteren naar bijvoorbeeld Flash Video.
Interactive CD/DVD
Wij maken standalone standard of richmedia (web-)applicaties op CD of DVD t.b.v. presentaties, informatie, sales of backup.
Webdesign
webdesign SLIM Web Architecture ontwerpt professionele websites voor elk type bedrijf. Of u nu een groothandel bent, of een internationaal opererende B2B of B2C onderneming.

Integratie
Aanwezigheid op het World Wide Web is echter niet genoeg; Uw activiteiten op internet dienen volledig te zijn geďntegreerd met al uw andere activiteiten. SLIM Web Architecture helpt u met de ontwikkeling, integratie, positionering en exploitatie van uw internet business.

Visie
Daarnaast moet het niet zo zijn dat uw internet-site direct maar geschaard wordt onder de grote verliesposten. Een website dient rendabel te zijn. Wij helpen u hiermee. Desgewenst kan een plan van aanpak, functioneel ontwerp of een uitgebreid businessplan opgesteld worden, zodat duidelijk is waar u nu staat op internet-gebied en wat het uiteindelijke doel moet zijn. Tussentijdse meetpunten zullen dan laten zien of u op de goede weg bent. Kortom: een website met visie.
Uiteraard is er niet altijd tijd voor de perfect opgezette en ontwikkelde website. Soms wilt u gewoon snel een website lanceren en het liefst gisteren al. Ook daarin kunnen wij u tegemoet komen door een hoge mate van flexibiliteit en het aanspreken van additionele resources.

Volledige dienstverlening
Veel bedrijven weten de weg naar de juiste internet dienstverleners niet te vinden. Alle domeinnaam-aanbieders en aanbieders van internetserver(-ruimte) hebben verschillende tarieven, maar dus ook verschillende mogelijkheden en voorwaarden. Wij zorgen voor de keuze van de juiste aanbieder, zodat u niet betaalt voor zaken die u toch niet zult gebruiken. Geen onnodige overhead en de daarbij behorende kosten.

U geeft aan wat de behoeften zijn van uw bedrijf en wij zorgen van begin tot eind voor het plaatsen van de bedrijfswebsite, waaronder:
  • domeinnaam registratie (www.uwbedrijf.nl/be/com)
  • server(-ruimte) aanvraag
  • ontwerp van de website
  • integratie met bestaande systemen
  • regulier onderhoud (updaten) van de website
  • marketing van de website (via internet-media)
U besteedt het aanvragen, ontwerpen, beheer en onderhoud van de website volledig uit aan Slimweb en hoeft hiervoor dus zelf géén specialistische kennis in huis te halen.

Specialist
SLIM Web Architecture is gespecialiseerd in het maken van dynamische, dHTML en/of Flash-geörienteerde database driven websites. Dit zijn websites waarvan de gegevens voortdurend wijzigen en veel interactie met de klant/bezoeker vraagt. Een voorbeeld van een dynamische website is een website die al zijn gegevens uit een database haalt. Op een dergelijke website kan men bijvoorbeeld zoeken naar bepaalde gegevens, produkten, diensten, berichten etc. Tevens maken we ASP/PHP, WAP/WML, XML/XSLT en XHTML gebaseerde websites.

Content Management Systeem
Bij elke database-geörienteerde website die door ons wordt afgeleverd, krijgt u gratis een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Met behulp van dit modulair opgebouwde CMS kan uw bedrijf zélf de website onderhouden door nieuws, foto's en artikelen etc. te plaatsen, de database op te schonen en eventueel regulier een backup van de database te maken. De artikelen en nieuwsberichten die door u worden ingevoerd, worden dan automatisch in de door u gekozen opmaak live gezet.


Koppeling met bestaande systemen & onderhoud
Indien gewenst kan tevens een koppeling gemaakt worden met bestaande databases (bv. MS Access, MS SQL, Oracle), bestanden (bv. PDF, Word of Excel) en andere programma's, zodat u niet 2 keer dezelfde data hoeft te onderhouden.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de website door SLIM Web Architecture te laten onderhouden door middel van een onderhoudscontract.