Online video conversie
Webdesign
SLIM Web Architecture ontwerpt professionele websites voor elk type bedrijf. Of u nu een groothandel bent, of een internationaal opererende B2B of B2C onderneming.
Content Management
Voor nieuwe en bestaande sites kunnen wij een CMS leveren, waarmee het updaten van een website net zo gemakkelijk wordt als het schrijven van een e-mail.
Systeemintegratie
Geen dubbele gegevensinvoer, maar de brongegevens veilig integreren in uw website, of het nu in Oracle, MS Access, Excel of een industry eigen applicatie staat.
Consultancy
Voor advies of een second opinion bij de ontwikkeling van een intranet, extranet, of internet website kunt u ook terecht bij Slimweb. Wij bieden onze expertise aan om uw website te laten aansluiten op uw marketing- en communicatieplannen.
Hosting
Wij verzorgen de hosting voor een breed scala aan klanten. Van bedrijfskritische dedicated webservers tot eenvoudige hostingpakketten.
SMS applicaties
Ook voor het ontwikkelen van SMS applicaties kunt u bij ons terecht. Wij maken SMS games, SMS infoapplicaties, betaling van producten per SMS & SMS virals.
Rich Media Banners
Wij kunnen elk type banner maken: standard, polite, rectangles, expandables, rich media banners etc. in zowel normaal Flash formaat als Eyeblaster of Dart Motif.
Hyves gadgets
Tevens maken wij gadgets (widgets) voor bijvoorbeeld Hyves.
Videoconversie via OVS
Met onze OVS dienst kunt u online videobestanden converteren naar bijvoorbeeld Flash Video.
Interactive CD/DVD
Wij maken standalone standard of richmedia (web-)applicaties op CD of DVD t.b.v. presentaties, informatie, sales of backup.
Videoconversie via OVS
hosting

Via onze OVS-dienst is het mogelijk om vrijwel elk videobestand online te converteren naar een ander formaat: FLV (Flash Video), MOV (Apple Quicktime), WMV (Windows Media), MP4 en 3GP. Ook is het mogelijk om niet-beveiligde VOB bestanden te converteren naar eerstgenoemde videoformaten.

Door integratie in een bestaand CMS, of per bestand via deze website, bent u in staat om altijd het door u gewenste videoformaat op uw site aan te bieden.

Daarnaast is het mogelijk om verscheidene kwaliteiten aan te bieden: van mobiele telefoon kwaliteit tot Full HD kwaliteit. De conversie is eenvoudig, snel en direct. Binnen no-time heeft u het geconverteerde bestand op uw FTP.

Bent u ge´nteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.