Rich Media CD/DVD
Webdesign
SLIM Web Architecture ontwerpt professionele websites voor elk type bedrijf. Of u nu een groothandel bent, of een internationaal opererende B2B of B2C onderneming.
Content Management
Voor nieuwe en bestaande sites kunnen wij een CMS leveren, waarmee het updaten van een website net zo gemakkelijk wordt als het schrijven van een e-mail.
Systeemintegratie
Geen dubbele gegevensinvoer, maar de brongegevens veilig integreren in uw website, of het nu in Oracle, MS Access, Excel of een industry eigen applicatie staat.
Consultancy
Voor advies of een second opinion bij de ontwikkeling van een intranet, extranet, of internet website kunt u ook terecht bij Slimweb. Wij bieden onze expertise aan om uw website te laten aansluiten op uw marketing- en communicatieplannen.
Hosting
Wij verzorgen de hosting voor een breed scala aan klanten. Van bedrijfskritische dedicated webservers tot eenvoudige hostingpakketten.
SMS applicaties
Ook voor het ontwikkelen van SMS applicaties kunt u bij ons terecht. Wij maken SMS games, SMS infoapplicaties, betaling van producten per SMS & SMS virals.
Rich Media Banners
Wij kunnen elk type banner maken: standard, polite, rectangles, expandables, rich media banners etc. in zowel normaal Flash formaat als Eyeblaster of Dart Motif.
Interactive CD/DVD
Wij maken standalone standard of richmedia (web-)applicaties op CD of DVD t.b.v. presentaties, informatie, sales of backup.
Interactive CD/DVD
CD/DVD

Wij maken standalone standard of richmedia (web-)applicaties op CD of DVD t.b.v. presentaties, informatie, sales of backup.

Zoals websites op het internet geplaatst kunnen worden, kunnen zij ook op CD Rom gezet worden. Dit is uitermate geschikt om eenmalige presentaties, brochures en naslagwerken uit te geven. De CD Rom leent zich dan ook uitstekend als relatiegeschenk of presentatiemiddel. Middels een CD Rom kunt u er ook voor zorgen dat de informatie die u beschikbaar stelt, slechts voor een door u gekozen doelgroep te raadplegen is, terwijl het internet meer is bedoeld om een breed publiek te trekken.

De html-pagina's op de CD Rom bieden interactie met de gebruiker net zoals op Internet, maar dan zónder telefoonkosten. Als u een CD Rom laat maken in plaats van een website op internet, betaalt u ook geen kosten voor de internetserver(-ruimte) of voor een te registreren domeinnaam.

SLIM Web kan ook bestaande powerpoint-presentaties of word-documenten overzetten naar html (webpagina's). Ook voor het zogenaamde branden van de CD en het verspreiden ervan kan gezorgd worden.

Voor het maken van cd's gelden -behalve kosten voor domeinregistratie en internetserverruimte- ongeveer dezelfde tarieven als voor websites.