Content Management
Webdesign
SLIM Web Architecture ontwerpt professionele websites voor elk type bedrijf. Of u nu een groothandel bent, of een internationaal opererende B2B of B2C onderneming.
Content Management
Voor nieuwe en bestaande sites kunnen wij een CMS leveren, waarmee het updaten van een website net zo gemakkelijk wordt als het schrijven van een e-mail.
Systeemintegratie
Geen dubbele gegevensinvoer, maar de brongegevens veilig integreren in uw website, of het nu in Oracle, MS Access, Excel of een industry eigen applicatie staat.
Consultancy
Voor advies of een second opinion bij de ontwikkeling van een intranet, extranet, of internet website kunt u ook terecht bij Slimweb. Wij bieden onze expertise aan om uw website te laten aansluiten op uw marketing- en communicatieplannen.
Hosting
Wij verzorgen de hosting voor een breed scala aan klanten. Van bedrijfskritische dedicated webservers tot eenvoudige hostingpakketten.
SMS applicaties
Ook voor het ontwikkelen van SMS applicaties kunt u bij ons terecht. Wij maken SMS games, SMS infoapplicaties, betaling van producten per SMS & SMS virals.
Rich Media Banners
Wij kunnen elk type banner maken: standard, polite, rectangles, expandables, rich media banners etc. in zowel normaal Flash formaat als Eyeblaster of Dart Motif.
Hyves gadgets
Tevens maken wij gadgets (widgets) voor bijvoorbeeld Hyves.
Videoconversie via OVS
Met onze OVS dienst kunt u online videobestanden converteren naar bijvoorbeeld Flash Video.
Interactive CD/DVD
Wij maken standalone standard of richmedia (web-)applicaties op CD of DVD t.b.v. presentaties, informatie, sales of backup.
Content Management Systeem
CMS

Bij elke database-geörienteerde website die door ons wordt afgeleverd, krijgt u gratis een gebruiksvriendelijk content management systeem. Met behulp van dit modulair opgebouwde content management systeem kan uw bedrijf zélf de website onderhouden door nieuws, foto's en artikelen etc. te plaatsen, de database op te schonen en eventueel regulier een backup van de database te maken. De artikelen en nieuwsberichten die door u worden ingevoerd, worden dan automatisch in de door u gekozen opmaak live gezet.

Wat is een CMS
Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is meestal een web-applicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system.

Een mogelijkheid van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een andere mogelijkheid is dat er gegevens met opmaak kunnen worden ingevoerd.

Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS (bron: Wikipedia).

Joomla, Wordpress en soortgelijke systemen
Slimweb kan voor behalve het ontwikkelen van een template, voor u de configuratie opzetten van deze systemen.

Koppeling met bestaande systemen
Door een koppeling te maken met bestaande databases en applicaties, is het zelfs mogelijk om weinig tot niets handmatig te hoeven updaten wat automatisch een grote tijd- en kostenbesparing met zich meebrengt.